Újabb szolgáltatónál tűnt fel a Moto E7

Az E7 Plus szeptember elején mutatkozott be, az alapmodellre azóta is várunk, pedig már a második szolgáltató listázta.

Hirdetés

A Motorola Moto E7 már másodjára bukkan fel viszonteladói oldalon, a kanadai Freedom Mobile honlapján pedig azóta is elérhető a Moto E néven feltüntetett, hevenyészett specifikációval ellátott termékoldal. Ebből kiderül, hogy a készülék 6,2 hüvelykes panelt kap 5 megapixeles szelfikamerával a szenzorcseppben, 3350 mAh-s akkumulátort és két kamerát a hátlapra 13 és 2 megapixeles felbontással.


[+]

A Dealntech által kiszúrt termékoldal azonban több részlettel szolgál. A 159,8 x 76,6 x 8,7 milliméteres eszközbe szerelt lapkakészlet típusát most sem tudjuk meg, de a 2 GB rendszermemória és 32 GB bővíthető belső tárhely már elég biztosnak tűnik. A kijelző 19:9 képarányon kínál 720 x 1520 pixelt, a videófelvétel maximuma FHD, az ujjlenyomat-olvasó pedig a szokásos helyen, a Moto logóban kap helyet. A microUSB csatlakozó nem olyan örömteli, a jack viszont igen. Már csak az árat lenne jó tudni.

Azóta történt

  • Renderképen a Moto G10

    Ugyan a G9 generáció még nem futott ki, sikerült beszerezni a folytatás egyik tagjáról képeket.

  • Bemutatkozott a Moto E7

    Hasonló kaliber, de kissé szerényebb, mint a szeptember óta elérhető Moto E7 Plus. Európában is belépő árszinten nyit.

Előzmények

  • Kicsit drágább lett a Moto E7 Plus

    A várakozásoknak megfelelő specifikációval, de az előzetes várakozásokhoz képest picit drágábban mutatkozott be a Moto E7 Plus.

  • Kémfotón a Moto E7

    A belépőszintű Motorola két kamerát kínálhat a hátlapon és méretes kameracseppet az előlapon.

Hirdetés