Bemutatkozott a Moto E7

Hasonló kaliber, de kissé szerényebb, mint a szeptember óta elérhető Moto E7 Plus. Európában is belépő árszinten nyit.

A Motorola előbb mutatta be a Plus verziót, mint a sima Moto E7-et, amire közel két hónapja várunk. Most megérkezett a nagyjából megegyező méretű , de szerényebb képességű alapmodell. A 6,5 hüvelykes, HD+ felbontású, 20:9 képarányú IPS panel közös, ahogy a 48 megapixeles hátlapi főkamera is. A Moto E7 viszont egy 2 megapixeles dedikált makró szenzort kapott a mélységérzékelő helyett. Az előlapon viszont csak egy 5 megapixeles szenzor cseppen a kijelzőbe. Az ujjlenyomat-olvasó a szokott helyen, a Moto logóban.

További eltérés az E7 Plushoz képest, hogy a hátlap texturált. Egyébként feketében is elérhető.További eltérés az E7 Plushoz képest, hogy a hátlap texturált. Egyébként feketében is elérhető. További eltérés az E7 Plushoz képest, hogy a hátlap texturált. Egyébként feketében is elérhető. [+]

A legnagyobb különbség nyilván a lapkakészlet, a memóriacsomag és az akkumulátor. A Snapdragon 460 helyet itt a MediaTek Helio G25 dolgozik, minimális 2 GB rendszermemóriával és 32 GB bővíthető belső tárhellyel.  Minden egyéb nagyjából megegyezik, viszont a 4000 mAh-ra csökkentett akkumulátorkapacitás miatt a Moto E7 valamivel könnyebb és vékonyabb, mint a Plus. Említésre méltó a Type-C csatlakozó és a 3,5 milliméteres jack, van FM-rádió, NFC viszont nincs. A készülék pedig 110-120 eurós áron érkezik Európába, ami körülbelül 39-43 ezer forint lesz. Itthon meg nyilván kicsit több.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés