Újabb kedvező árú Xiaomi készülék érkezhet

A Xiaomi az utóbbi pár évben óriási vállalattá nőtte ki magát, mindeközben pedig ontja magából a telefonokat. A kínaiak legkedvezőbb árú készüléke jelenleg a Redmi 2, mely körülbelül 110 dollárba, vagyis nettó 30 ezer forintba kerül. A Xiaomi a hírek szerint most egy újabb mobilon dolgozik, mely még az előbb említett modellnél is alacsonyabb árcímkével kerülhet forgalomba.

A képen látható masina a szóbeszédek szerint 4,7 hüvelykes, 720p felbontású kijelzőt kaphat, 1 GB RAM-mal és 8 GB-os belső tárhellyel együtt, fényképezni pedig a 8 illetve 2 megapixeles kamerapáros valamelyikével tudunk majd. Az Android 4.4.4 KitKattel debütáló készülék belsejébe egy Leadcore LC1860C chipset kerülhet, szemben a Redmi 2 Snapdragon 410 SoC-jével. Ennek köszönhetően az újdonság igen pénztárcabarát lehet majd, ugyanis a pletykák szerint 65 dolláros, azaz nettó 18 ezer forintos áron debütálhat majd hazai földön.

Azóta történt

Előzmények

  • Érkezik a Windows 10 a Xiaomi Mi-4-re

    A Xiaomi első Windows 10-es eszköze már a piacon van, csak még Android fut rajta. Kémfotósok lencsevégre kapták a Win 10 Technical Preview-t a kínai mobilon.

  • Érkezhet a Xiaomi okosóra

    Kínai lapértesülések szerint hamarosan bemutatkozhat a Xiaomi okosórája és a Mi Band folytatása.

  • Xiaomi Redmi 2 - érdemes várni rá

    A Xiaomi új, középkategóriás okostelefonja nem sikerült rosszul, de az igazán átütő sikerhez a jelenlegi memóriájának kétszeresére lenne szüksége.

  • Xiaomi Mi Pad - Ki Mit tud?

    A Mi Pad Ázsiában már óriási siker, a Xiaomi itthon azonban csak mostanában kezdi felvenni, most egy 7,9 hüvelykes kijelzővel és Tegra K1 SoC-vel szerelt tablet járt nálunk.

Hirdetés