Újabb javítócsomag a LifeDrive-hoz

A Palm újabb javítócsomagot adott ki merevlemezes LifeDrive kéziszámítógépéhez. A LifeDrive Update 2.0 olyan gépekre is telepíthető, melyekre a korábbi frissítés nem került fel.

Hirdetés

A gyártó több területen is igyekezett javítani a Mobile Manager termékcsalád első tagján, így például stabilabb Wi-Fi kapcsolat alakítható ki kedvezőtlen vételi viszonyok mellett is, és a multimédiás képességek is több ponton fejlődtek. A gyártó ígérete szerint érezhetően jobb lett az MP3-lejátszás hangminősége, valamint a multimédiás fájlok vezeték nélküli átvitelét, tárolását, a H.264 kódolású videók lejátszását, illetve a lejátszás közbeni felvételt érintő funkciókon is csiszoltak.

A webböngésző a korábbinál gyorsabban jeleníti meg a kívánt oldalakat, a VersaMail e-mail kliens 3.1c verzióra való frissítése pedig elsősorban a nagyobb terjedelmű csatolmányok kezelésével járul hozzá a komfortosabb használathoz. Ha a PDA-ra telepítették a Documents To Go szoftvert, akkor az most a 7.006-os verzióra cserélhető. A Palm mindemellett a fájlrendszer nagyobb stabilitásáról is gondoskodott, és újabb hard reset lehetőségeket tett elérhetővé, így a programmemória úgy is törölhető, hogy eközben a felhasználói adatok nem tűnnek el a belső memóriából.

A júniusi Update 1.0-tól a mostani csomag bizonyos routerekkel való inkompatibilitási problémák orvoslását örökölte. A javítócsomag letölthető a Palm terméktámogatási oldaláról, ugyanitt a frissítés menetének részletes leírása is megtalálható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Palm

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés