Újabb generációt kapott a Vivo Y51

A középkategóriás mobil ezen a néven már 5 éve létezik, azóta viszont nyilván teljesen megújult, most pedig három hónap után is frissítették.

2015-ben mutatkozott be az első generációs Vivo Y51, ami egy Snapdragon 410 alapú középkategóriás mobil volt, majd egy hosszabb szünet után, idén szeptemberben is bemutattak egy Y51-et, ami AMOLED kijelzőjével, Snapdragon 665 rendszerchipjével és 48 megapixeles kamerájával tette magát érdekessé árkategóriájában, most pedig ismét frissítették egy új változattal.

Balra a szeptemberi, jobbra a legfrissebb Y51Balra a szeptemberi, jobbra a legfrissebb Y51 Balra a szeptemberi, jobbra a legfrissebb Y51 [+]

6,58 hüvelykes FullHD+ kijelzője a méretét tekintve nőtt, viszont IPS technológiája visszalépés az előzőhöz képest. Ebből adódóan a korábban kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó átköltözött a bekapcsológombba. A hátlapi kamerarendszer megjelenése teljes mértékben eltér a korábbitól, viszont a képalkotás várható minősége nem tér el radikálisan, hiszen mindösszesen egy 2 megapixeles mélységérzékelőt dobtak ki a hardverek közül. Maradt a 48 megapixeles főkamera, a 8 megapixeles ultraszéles és a 2 megapixeles makrókamera. Funkciók terén van újítás, a decemberi változat már éjszakai szelfimódot, többexpós hátlapi esti módot és ultrastabil videózási lehetőséget is kapott.

Titanium Sapphire és Crystal Symphony színvariációk léteznekTitanium Sapphire és Crystal Symphony színvariációk léteznek Titanium Sapphire és Crystal Symphony színvariációk léteznek [+]

Megmaradt a Snapdragon 665 rendszerchip, a 128 GB-os, bővíthető tárolóval, adott a 16 megapixeles szelfikamera, a 18W-os tökltés és az USB-C csatlakozó, a RAM-ot pedig 8 GB-ra duplázták a korábbi 4-ről. A Vivo Y51 színválasztéka Titanium Sapphire és Crystal Symphony opciókból áll, a fenti képeken látható, mit is takar ez pontosan. Az ára egyelőre indonéz rúpiában van megadva, amiben körülbelül 76 ezer forintnak felel meg, és bár ott december 7-ig előrendelhető a termék, Európába egy darabig biztosan jön még.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Előzmények

  • Nokia 5.3 - tavalyról megmaradt

    A HMD által mostanság piacra dobott Nokiákban a világon semmiféle izgalom nincs. De az 5.3 az árával sem fog szívrohamot okozni, még akár sikeres is lehet.

  • Cubot X30 - féltucat kamerakupac

    Hat kamerával és ismerős küllemmel kíván a Cubot vásárlót fogni, ám újfent a mennyiségi elv nyer a minőség ellenében.

  • HTC Desire 20 Pro - identitás nélkül tér vissza

    Évek óta nem volt friss HTC okostelefon a piacon, sokan már le is mondtak arról, hogy a gyártó visszatér, ám most a középkategóriában újra szerencsét próbál a tajvani cég.

  • TCL 10L - a négy szürke

    Az amoledes 10 Pro után a szerényebb TCL 10L kerül sorra, amely komolyabb mezőnybe kevesebb karakterjeggyel nevez.

Hirdetés