Újabb E-TEN glofiish gép érkezik

Hirdetés

A francia GPSandCo.com weboldalra felkerült egy eddig ismeretlen E-TEN gép specifikációja. A glofiish X600 gyakorlatilag az X500+ QVGA kijelzős verziója, azaz semmilyen újdonságot nem hoz.
A fekete színű újdonság nem csak belsejében, de külsejében is emlékeztet az általunk is tesztelt készülékre. Az operációs rendszer természetesen Windows Mobile 6 Professional, a kijelző 2,8 hüvelykes, de ezúttal QVGA felbontású. A processzor 400 MHz-es Samsung SC34224, a RAM/ROM páros mérete pedig 64/128 MB, ami elég sovány. Adatkommunikáció terén sincs változás, a GSM modul négynormás, a leggyorsabb adatátviteli mód az EDGE, de van 802.11b/g szabványú WiFi, 2.0-s Bluetooth, valamint 1.1-es miniUSB csatlakozó.
A 20 csatornás SiRF-Star III típusú GPS vevő támogatja a TMC-t, a beépített FM rádió RDS kompatibilis. Nem maradt ki a kamera sem, továbbra is 2 megapixeles, autofókuszos. A 136 grammos, 107 x 58 x 15 mm-es készülék microSD kártyával bővíthető. A nem hivatalos információk szerint novembertől lesz kapható 500 eurós áron, amiért egy 512 MB-s microSD kártyát is kapnak majd a váráslók, rajta a Garmin Mobile XT nevű navigációs szoftverrel és Franciaország térképével.
  • Kapcsolódó cégek:
  • E-TEN

Azóta történt

Hirdetés