Új Xiaomi csúcskészüléket látunk?

Néhány kép szivárgott ki a Wibon egy lehetséges Xiaomi készülékről, igaz, egy nem kifejezetten ismert kémtől. A források a fenti körülménnyel és az előlapi Mi logó hiányával vetik fel a kétségeiket, noha a készülék a Mi Mix formavilágához hasonlatos, Mi logó pedig ott sem került a frontra.

A láthatóan MIUI-t futtató készülék aránylag nagynak tűnik, noha a kijelzőt keretező kávák igen szolidak. A felső élen úgy tűnik, előlapi kamera figyel, a kapacitív vezérlőgombok viszont sem a kijelzőn, sem alatta nem mutatkoznak, fizikai Home gomb pedig hírből sincs. A források valamiért mindenáron a Mi 6-ot emlegetik, de az eddigi információk alapján ez a készülék nem csak az elődmodellektől eltérő dizájnt kapott, de a mostanáig kiszivárgott anyagokkal sem mutat semmiféle hasonlóságot. Mindenesetre érdekes.

Előzmények

  • Xiaomi Mi Mix - szép-szép, de otthonra nem kéne

    A kínai gyártó koncepciókészüléke papíron minden tekintetben lenyűgöző, a gyakorlatban azonban korántsem kompromisszummentes. De mutathatja az utat.

  • Xiaomi Mi 5 - ötcsillagos ajánlat

    Elérkezett hozzánk az ismert kínai gyártó legfrissebb csúcsmodellje, a végeredmény nem lehet kérdéses: a Xiaomi ismét komoly alternatívát mutatott a zászlóshajóra vágyó közönségnek.

Hirdetés