Új PDA-k a Hewlett-Packardtól

A vállalat a két eszközt a Genfben megrendezett ITU Telecom World 2003 kiállításon mutatta be. A készülékek közös jellemzője, hogy egyaránt támogatják az IEEE 802.11b és a Bluetooth technológiát. A HP iPAQ h4150 és a HP iPAQ h4350 közötti különbség, hogy az utóbbi egy háttérvilágítással ellátott mini billentyűzettel is rendelkezik, míg az előbbi csak a hagyományos kezelőgombokkal. A navigációs és a négy kisegítő gomb mindkét terméken megtalálható.


Forrás: www.golem.de

A WindowsCE PocketPC 2003 operációs rendszert használó PDA-k motorja az Intel 400 MHz órajelű XScale processzora, ezt egészíti ki 64 MB memória, valamint egy, 240x320 képpontos maximális felbontást és 65536 színárnyalat megjelenítésére képes, színes kijelző. Ezen kívül van még egy bővítőhely SD-kártyák számára; az eszközök támogatják az SDIO funkciókat is.


Forrás: www.golem.de

Az infraport, az automatikus titkosítóprogram és a fájlokat a nem használt Flash RAM-ban elraktározó szoftver már csak hab a tortán, éppúgy, mint az egyéb különböző alkalmazások (naptár, címjegyzék, feladatütemező, e-mail kliens, Internet Explorer, Word, Excel és MediaPlayer). A HP iPAQ h4150 az Egyesült Államokban már kapható 449 dollárért, míg a HP iPAQ h4350 novembertől lesz elérhető 499 dolláros áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés