Új Hitachi készülék

Eredetileg a középkategória népes táborát tarkította volna a készülék, azonban néhol jobb illetve rosszabb tulajdonságokat kapott. Kezdjük az elejénél, tehát a pozitív dolgoknál! Először is 128x160 pixeles kijelzőt kapott, amely ugyan csak átlagosnak mondható, de a fejlett technológia segítségével több mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A következő piros pont mindenféleképpen a könnyű kialakításért járhat, ugyanis mindössze 70 grammot nyom a készülék, ami 86 x 42 x 17.5 milliméteres fizikai mérethez társul. Természetesen megtalálható benne a hagyományos szolgáltatások egész sora, úgymint: GPRS kapcsolat támogatás, JAVA, MMS, WAP és 40 szólamú polifonikus csengőhangok.


A numerikus gombokat egy fedlap védi a külső sérelmektől.


Sajnálatos módon a belső memóriáról nem kaptunk információt, azonban az mp3 lejátszó hiánya, és a gyengécske felbontású VGA kamera árulkodhat a méretéről.


Forrás: www.slashphone.com

 

A készüléket mindössze 250 USD fejében már meg is kaparinthatjuk, de sajnos csak Taiwanon. A Lithion-Ion akkumulátor beszélgetési ideje mindössze csak 210 percre rúg, míg a készenléti idő pedig csak szerényke 100 óra.

Azóta történt

Hirdetés