Új Desire-t mutathat be a HTC a CES-en

A Las Vegas-i CES, vagyis az International Consumer Electronics Show az év legelső szakmai kiállítása és számos bejelentésnek a terepe, éppen ezért nem csak a legnagyobb gyártók, hanem stábunk is lázasan készül a személyes részvételre, ahol több fontos eseményen is részt veszünk majd.

Új HTC Desire érkezhet a 2015-ös CES-en

A HTC Weibón közzétett meghívója és az „Always Desire More” szlogen eléggé egyértelművé teszi, hogy milyen készülék leleplezésére készülnek, Desire néven fut ugyanis a tajvani gyártó alsó- és középkategóriás sorozata. Több a képről a dátumon felül nem derül ki, az @upleaks twitteres oldal mindenesetre az A52-es kódnevű mobileszköz bemutatóját tippeli, amelynek a különlegessége a 13 megapixeles előlapi kamera lehet. Kereken egy hét múlva mindenre fény derül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • Bemutatkozott a Desire 820 és a Snapdragon 615 az IFA-n

    Méretes kijelző, nagy felbontású elő- és hátlapi kamera, új generációs rendszerchip és az Android L frissítés ígérete jellemzi a HTC új felső-középkategóriását.

  • HTC Desire 610 - műanyagba zárt drága erő

    A tajvani gyártó újdonsága négymagos processzorral, sztereó előlapi hangszóróval, LTE-támogatással támad, a külső viszont elég szegényes, az ár pedig magas lett.

  • HTC Desire 816 - paradoxon

    Középkategóriás zászlóshajónak nevezi a HTC a Desire 816-ot, nem győzték hangsúlyozni, hogy az árazás is csábító lesz. Vajon mi sült ki mindebből?

  • HTC Desire 700 - One is, meg nem is

    A csúcsmodell formatervét, duál aktív működést, egyedi hardvert és nagy kijelzőt kínál a Desire 700, amely egyébként Európában nem is kapható.

Hirdetés