Továbbra is remekül fogy a Galaxy S8

Koreában a tegnapi nappal haladta meg a mérföldkőnek számító 1,3 milliós határt a Samsung Infinity Displayjel szerelt idei csúcskészüléke, a Galaxy S8. Az április 21-i start óta folyamatosan vezeti az eladási listákat, a kisebb variánsból 37 nap alatt konkrétan kétszer annyit értékesítettek, mint a Samsung Galaxy S6 vagy Galaxy S7-ből. Ez, már beleértve az S8+-t is, napi 11-12 ezer vásárlást jelent csak Koreában. Az információ közlésének hatására a Samsung Electronics részvényeinek ára is vastagon megugrott.


[+]

Az S8+-ból ráadásul egy új színváltozat is érkezik, csak nem ide. Vagy bárhová Tajvanon kívül, de az ott vásárlást fontolgató hölgyek bizonyára nagyon fognak örülni, a Samsung ugyanis bevallottan nekik alkotta meg a simán csak pink Galaxy S8+-t. Nincs trükközés a névvel, meg nyilván szemmel látható, a készülék rózsaszín. Nem elképzelhetetlen, hogy egyrészt a sima S8 is elérhető lesz Barbie színekben, másrészt a nemzetközi forgalmazás is reális lehet idővel.

Azóta történt

  • Snapdragon 840-nel érkezik a Galaxy S8 Mini?

    Mérget azért nem vennénk rá, hogy a GeekBench oldalán feltűnt információ helytálló, mindenesetre szükség lehet egy új modellre az S8 eladások állítólagos visszaesése miatt.

Előzmények

Hirdetés