Tovább gyorsul a Vodafone

Mától Budapest egyes részein a Vodafone Magyarország bekapcsolta szélessávú vezeték nélküli hálózatán a 7,2 MBit/s letöltési sebességet, decembertől pedig vidéken is elindul a villámgyors szolgáltatás.

Hirdetés

A Vodafone és a Huawei közelmúltban kötött megállapodása emellett lehetővé teszi, hogy a Huawei eszközeinek segítségével a Vodafone a gyors letöltési mellett kiváló feltöltési sebességet is biztosítson.

„Mivel ügyfeleink egyre növekvő mértékben használják a szélessávú vezeték nélküli hálózatot, mind letöltés, mind feltöltés tekintetében, szeretnénk mi is a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást biztosítani nekik. Így mától Budapest egyes részein már elérhető a 7,2 MBit/s-os letöltési, és az 1,4 MBit/s-os feltöltési sebesség.” – mondta dr. Beck György, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.

A Vodafone ezért az egész országban egyre nagyobb területen teszi elérhetővé a HSUPA technológiát, mely a vezetékes szolgáltatásoknál tipikusan megszokott többszörösét, 1,4 MBit/s feltöltési sebességet tesz lehetővé.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés