Szélessávot és bolthálózatot bővít a Vodafone

November közepétől a Vodafone újabb három városban kapcsolta nagysebességűre vezeték nélküli Internet szolgáltatását, így mostantól már Szolnokon, Nyíregyházán és Kecskeméten is szélessávon Internetezhetnek a Vodafone-előfizetők, akik megfelelő modemmel vagy adatkártyával rendelkeznek.

A Vodafone a közelmúltban írta alá együttműködési szerződését a Huawei Technologies-zel, melynek köszönhetően már most rohamtempóban bővül a Vodafone hálózata. A Huawei csúcstechnológiája lehetővé tette, hogy rendkívül rövid idő alatt újabb három városban érhető el a gyors mobil szélessáv.

A mai napon ezen kívül megnyílt a Vodafone újabb vidéki márkaképviselete, Kecskeméten. A márkaképviselet a márciusban kezdődött új ügyfélközpontú design koncepciónak megfelelően elsősorban az ügyfelek igényeit kívánja még széleskörűbben kielégíteni. A gyorsabb és hatékonyabb kiszolgálás mellett a termékek és szolgáltatások felfedezése ebben az új, inspiráló környezetben remélhetőleg igazi élmény lesz minden leendő és régi Vodafone ügyfél számára, már Kecskeméten is. A nyitás alkalmából az üzlet több akcióval is várja az odalátogatókat. Az akciók részleteit a helyszínen ismerhetik meg az érdeklődők.

„Számunkra minden ügyfelünk egyformán fontos, így a szélessávú mobilhálózat bővítésével és az egyre növekvő számú vidéki márkaképviseleteinkkel is az ő érdekeiket szeretnénk szolgálni. Így bárhol könnyen elérhetőek leszünk, és az új design-koncepciónak köszönhetően ügyfélbarátabb környezetben és magas színvonalon tudunk megfelelni mindenki igényeinek. A nagysebességű vezeték nélküli hálózat-bővítéssel pedig minden ügyfelünk szinte bárhol, bármikor elérheti a világhálót.” – mondta Beck György, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés