Vodafone az Aréna Plázában is

Hirdetés

Tovább bővíti saját márkaképviseleti hálózatát a Vodafone Magyarország a most nyílt legújabb budapesti bevásárlóközpontban, az Aréna Plázaban. A megnyitás alkalmából egyedi akciókkal kedveskedik a mobilszolgáltató az érdeklődőknek.

Az Aréna Plazaban nyitotta meg legújabb márkaboltját a Vodafone, a márciusban megkezdett ügyfélközpontú megújulás jegyében. Az újfajta design koncepció az ügyfelek igényeit kívánja még széleskörűbben kielégíteni, a gyorsabb és hatékonyabb kiszolgálás mellett a termékek és szolgáltatások felfedezése ebben az új, inspiráló környezetben remélhetőleg igazi élmény lesz minden látogató számára. A koncepciót a Vodafone Csoport számos vállalatánál bevezették, így a külföldi tapasztalatok alapján Magyarországon a leginnovatívabb, leginkább bevált megoldások valósultak meg.

A megnyitás alkalmából az üzlet több helyszíni akcióval is várta az odalátogató érdeklődőket, így az első 100 vásárló 12.900 Ft-os, kedvezményes áron vásárolhatta meg a Vodafone Samsung M300-as készüléket tartalmazó VitaMAX csomagját, 500 Ft lebeszélhetőséggel.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés