Toshiba mobil Európának

Hirdetés

Az európai piacon újdonságnak számít a Toshiba most bemutatott újdonsága, amely a keresztségben a "beszédes" TS921 nevet kapta. A 3G készülék a Vodafone színeiben lesz majd kapható. Az ázsiai modellekre jellemző, összecsukható kialakítású készülékre érdemes lesz odafigyelni, hiszen meglehetősen fejlett szolgáltatáskínálattal rendelkezik.


Fejlett készülék az új Toshiba TS921

 

A telefon két kamerával rendelkezik. A fedlapon található optikával 1,92 megapixeles fényképeket készíthetünk, a belső lencse csak VGA felbontású, de ez bőven elég a 3G videóhívásokhoz. Kijelzőből is kettő van: a külső 112x112 pixeles, 65 ezer színű ablak mellett az igazán nagy durránas a 240x320 pixeles, 262 ezer színű belső kijelző, amelynek fizikai mérete 2,4 inch.

A telefon belső, 32 megabájtos memóriája SD kártyával bővíthető. Képes videó és MP3 lejátszására is, a zökkenőmentes adatkommunikációt pedig USB kábel mellett infra, vagy Bluetooth kapcsolat is segítheti. A 3G mellett természetesen sima GSM hálózatokon is működik a 148 grammos készülék, melynek a gyári adatok szerint 270 órás készenléti idejéhez 180 perces beszélgetési idő párosul.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés