Hirdetés

Két 3G-s Toshiba telefon hamarosan a piacon

A Vodafone K.K. Japán vezető szolgáltatója bejelentett két új igen tetszetős Toshiba készüléket, amelyek a harmadik generációs hálózatokat használják. Úgy gondoljuk, hogy olvasóinknak is érdekes lehet a hír, hiszen várhatóan a hazai Vodafone is bejelenti a 3G szolgáltatást hasonlóan versenytársaihoz, így remélhetőeg ezek a készülékek is eljuthatnak Magyarországra.


A Toshiba két új modellje a 803T, és a 903T

Mindkét készülék a hazánkban nem túlzottan közkedvelt Vodafone live! menüvel kerül forgalomba. Elsőként Októberben a 903T kerül bevezetésre, amely 1,92 megapixeles auto fókuszos kamerával rendelkezik, és az előzetes bejelentések szerint GPS is lesz benne.

A 803T nem sokkal a 903T bevezetése után fogja követni társát, azonban ebben a modellben leginkább a zene kedvelőinek tetsző extrák találhatóak. A beépített mp3 lejátszó külön kezelőgombokat kapott az előlapon, ezen kívül stereo hangzás is erősíti majd a tökéletes zenehallgatás élményét. Ez a modell 2,26 megapixeles kamerával rendelkezik, valamint bluetotth funkcióval. Sajnos a memória méretéről, és bővíthetőségéről egyik készüléknél sincs még információnk.


Azóta történt

Előzmények

Hirdetés