Törésteszten járt az LG G4

Hirdetés

Alig két hete, április 28-án mutatkozott be hivatalosan az LG G4, a dél-koreai gyártó idei, 5,5 hüvelykes kijelzővel megáldott csúcsmodellje, aminek 1440 x 2560 pixeles felbontású megjelenítője nagyon szép képet mutat, de vajon hogy bírja azt, ha körülbelül másfél méter magasról kőre dobjuk?

A készülék előlapját Gorilla Glass 3 technológia védi a karcoktól és a kisebb ütésektől, a fenti videón megnézhetjük, hogy a gyakorlatban mennyire kell leejtenünk a G4-et ahhoz, hogy egy törött kijelzővel szembesüljünk. A videón szereplő telefon összesen kétszer esett le, az első dobás sarokkal, a második pedig kijelzővel lefelé történt, mindkettő körülbelül másfél méteres magasságból. Az elsőt egy kisebb sérüléssel úszta meg a készülék, a másodiknál azonban már a kijelző látta kárát az esetnek, ami teljesen betörött ugyan, de ennek ellenére az érintőfelület továbbra is működőképes maradt.

A fenti videó természetesen csak irányadó jellegű és a szórakoztatás kedvéért jött létre, nem ajánljuk senkinek, hogy a saját G4-ével ezt bárki kipróbálja.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • Mobilarena TV: a négyesre irigyek a hármasok

    Mai adásunkban újra egy csúcsmodellt, az LG G4-et mutatjuk be, melybe már egy fejlettebb QHD kijelző, 16 megapixeles kamera, valamint Snapdragon 808 SoC került.

  • Darabokban az LG G4

    Nem törésteszten járt, hanem egyszerűen szétszerelték az LG friss csúcsmodelljét, és a kulcsszó már elhangzott: állítólag egyszerű szétszedni és összerakni.

  • LG G4 - nehéz rajta fogást találni

    A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.

  • Íriszfelismerés lehet az LG G5 ütőkártyája?

    Alighogy megjelent a dél-koreaiak zászlóhajója, máris a következő generációs készülékre koncentrálnak a pletykagyárosok, melynek legfőbb vonzereje a szemleolvasó lehet.

Előzmények

  • LG G4 infografika érkezett

    Remekül összefoglalja a bőr hátterű infografika az LG új csúcsmodelljének legfőbb tulajdonságait.

  • Kevesebb LG G4 fogyhat, mint G3?

    Az IBK Investment & Securities elemzője remek készülékre, ám komoly konkurenciára számít az LG G4 megjelenésekor, ezért kevesebb fogyhat a 2015-ös csúcsmodellből, mint elődjéből.

  • Képen az LG G4 hátlapi gombjai

    Úgy tűnik, ezúttal kortyonként adagolja a hamarosan bejelentésre kerülő G4 tulajdonságait az LG; most a hátlapi gombok kerülhettek lencsevégre.

  • Snapdragon 808-cal érkezik az LG G4?

    Egy ilyen chipsettel felszerelt LG tesztpéldány bukkant fel a GFX Bench adatbázisában.

Hirdetés