Képen az LG G4 hátlapi gombjai

A kameráról már tudjuk, hogy F/1,8-as rekeszértékű lencsével érkezik, az LG a szoftveres felületbe is betekintést engedett, bemutatkozott egy új QHD-s kijelzőpanel, és a hardveres komponensekről is kiszivárogtak pletykák, úgyhogy, akár a kirakós játék, lassan kezd összeállni a készülék egy végleges termékké.

A mai menün a G4 hátlapi gombjai szerepelnek, illetve a már említett új kameralencse, két oldalán a dual ledes villanóval és a lézeres autófókusszal. Érdekes visszatérő motívum a meghívón a (mű)bőr mintázat és a varrások – netán az LG is különleges hátlapi opciókkal készül az április 28-ai leleplező eseményre? Három hét múlva kiderül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • A G4 még műanyag, a G4 Note már fémházas burkolattal jöhet

    Koreai információk szerint nem az LG G3 folytatása, hanem annak nagy testvére, a pletykaszinten csak G4 Note néven emlegetett készülék öltözik majd először fémköntösbe.

  • Tízmillió G4-et értékesítene az LG

    A The Korea Times úgy tudja, hogy az LG következő, hivatalos bejelentés előtt álló csúcskészülékéből a gyártó legalább tízmillió darabot szeretne értékesíteni.

  • LG G3 - mindent a szemnek

    Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.

Hirdetés