TomTom navigáció WVGA felett

Hirdetés

Hosszas várakozás után végre elkészült az Android-alapú készülékekre szánt TomTom Navigation frissített változata, mely végre 480 képpontnál szélesebb kijelzőjű eszközökön is használható. A korábbi 1.0-ás változat csak WVGA és FWVGA megjelenítőkkel volt kompatibilis, vagyis többek között a Galaxy S III és Nexus 4 HD megjelenítőjével sem tudott mit kezdeni. A 60 eurós alkalmazás további újítása, hogy immáron a memóriakártyára is lehetővé teszi az offline térképek eltárolását, melyek letöltése ráadásul immáron háttérben is történhet. Arról azonban egyelőre nincs információ, hogy a félbeszakadt letöltések automatikusan folytatódnak-e, de az első tesztek után ez biztosan kiderül. A TomTom Navigation 1.1 a Google Play online áruházból szerezhető be az alábbi linken.

Azóta történt

Előzmények

  • Google Nexus 4 - a zselés álmok netovábbja

    A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.

  • Készül az Android 5.0 Key Lime Pie

    A Google egyik munkatársának evólúciós karikatúrája is megerősítette az Android platform következő változatának nevét.

  • Jelly Bean frissítési körkép

    Megkérdeztük a gyártókat, majd összeszedtük, hogy a jelenlegi androidos paletta mely tagjai kapják majd meg a Jelly Bean frissítést.

Hirdetés