Termékfotón a HTC One M8 Eye

Hirdetés

Ugyan a HTC hamarosan érkező csúcsmodelljéről eddig keveset lehetett tudni, a One M8 Eye névre keresztelt készülék most egy hivatalosnak tűnő termékfotón mutatta meg magát. Az újdonság a hírek szerint október 8-án mutatkozhat be, kéz a kézben a tajvaniak akciókamerájával együtt.

A fenti képen jól látható, hogy a HTC ugyanazt a sokak által szeretett formatervet alkalmazza majd, mint a korábbi modell esetén, ám a sokat kritizált 4 megapixeles UltraPixel kamera helyett már egy 13 megapixeles fényképezőgép kerül a hátlapra. A duál kamera kialakítás továbbra is megmarad, így lényegében egy fém köntösbe öltöztetett Butterfly 2-ről beszélhetünk. További információ, hogy az M8 Eye Snapdragon 801 SoC-vel, 5 hüvelykes Full HD kijelzővel, valamint Android 4.4.4 KitKati operációs rendszerrel kerül forgalomba, valószínűleg már a hivatalos bemutató napján.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • HTC One mini 2 - ezek szerint a fém drága

    A tajvani gyártó aktuális csúcsmodelljének kistestvére egyszerűen gyönyörű, kapott egy kiváló kijelzőt, 13 megapixeles kamerát, jó hardvert, de nagyon drága lett.

  • HTC One M8 - One, aki duplán szereti

    A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.

  • HTC One Max - túl nagyot álmodni

    Igencsak méretes telefon lett a HTC új csúcsmodellje, amelynek egyetlen lényeges újítása, hogy érzékeli az ujjlenyomatot. Általában. Árban viszont erős, ezt a hardver nem indokolja.

  • HTC One mini - tenyérnyi csoda

    A tajvaniak újdonsága csak nevében mini, sokak számára inkább ideális méretű. Ráadásul kívül-belül nagyon össze van rakva.

Hirdetés