Teljesen új dizájnt kap a Realme Band 2

Az elődmodellhez képest hatalmas kijelzőt és teljesen eltérő formatervet kap a Realme Band új generációja.

A Realme tavaly mutatta be az első aktivitáskövetőjét, amit idén egy jóval nagyobb, órára sokkal inkább emlékeztető modell követ Realme Band 2 néven. A kijelző 0,96 hüvelykről 1,4 hüvelykre nő, ami nyilván jót tesz az értesítések megjelenítésének, ebben az első Realme Band nem volt annyira penge, bár a speciális karaktereket hibátlanul kezelte.


[+]


[+]

A gombok nélküli kialakítás marad, az integrált USB töltőcsatlakozót viszont egyedi, kétpines megoldás váltja. A 45,9 x 24,6 x 12,1 milliméteres karperecbe pulzusszenzor biztosan kerül, a Bluetooth 5.1-es verziószámra ugrik, de nem kizárt, hogy az újdonságok között a véroxigénszint mérés is megtalálható lesz; már az elérhető árkategóriában sem igazán számít extrának.

Azóta történt

  • Bemutatkozott a Realme Band 2

    Nagyobb lett a kijelzője, több aktivitást tud követni, és még okosotthonos eszközeink egy részét is tudja kezelni, miközben továbbra is nagyon olcsón meg lehet majd venni.

Előzmények

  • Realme Band - a harmadik banda

    Itthon a Xiaomi és a Honor osztozott eddig a fillérek okoskarkötők piacán. Most beszáll a Realme is egy igen olcsó kütyüvel.

Hirdetés