Taroltak a hordható eszközök a CES-en

Hirdetés

Ahogy általában a nagy mobilos és elektronikai kiállítások alkalmával lenni szokott, különböző kategóriákban osztanak díjat a vállalatok által bemutatott termékeknek. A Las Vegasban megtartott CES show alkalmával az eddigieknél is nagyobb hangsúlyt kaptak a tartozékok, azon belül is az okosórák, amelyek igencsak nagy számban voltak jelen, de természetesen rengeteg új fitnesz karkötő, vagy valamilyen fülhallgató és karperec látott napvilágot.

A díjazás szavazás alapján történik, az újságírók és az olvasók több oldalon is leadhatták a voksaikat, de természetesen egy külön bizottság is bírálta a vívmányokat. A legjobb Startup kütyük közé tartozik az AmpStrip, mely az egészségügyi és fitneszalkalmazásokhoz kapcsolódik, a legjobb mobil díját számtalan esetben az LG G Flex 2 nyerte el, ezek kívül pedig természetesen házimozik, TV-k, fülhallgatók (Sony Smart B Trainer), zoknik (Sensoria Fitness Socks) és más kütyük is elismerést vívtak ki.

Nagy durranásnak számított, éppen ezért szintén különdíjjal jutalmazták az 1,22 hüvelykes megjelenítővel és kerek előlappal rendelkező Alcatel OneTouch Watch-ot, ami egy iOS és Android operációs rendszerekkel kompatibilis okosóra.  A szerkezet saját fejlesztésű szoftvert futtat, a szíj egyik fele pedig USB csatlakozóként végződik. Az IP67-es védettség kiváló hír, mint ahogy a pulzusszámmérő, a fém borítás, valamint az adóterhek nélküli 40 ezer forintos ár is. A 2015-ös év tehát nem csak a számos nagyon komoly hardverrel kecsegtető telefonról fog szólni, hanem a tartozékokat is jelentős figyelem kíséri majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés