Tarifafüggő készülékárak a Vodafone-nál

A Vodafone új árpolitikát dolgozott ki: az összes előfizetéses tarifacsomagot négy kategóriára osztotta, és fantáziadúsan „A”, „B”, „C” és „D” névre keresztelte el őket. Ezentúl minden készülékhez négy ár tartozik. Az „A” kategória nem más, mint az eddig is ismert árlista, mely új készülék vásárlása esetén és két év hűséggel együtt érvényes. A három lényegesen kedvezőbb ár már tarifacsomag függő, másrészt egy éves tarifahűséghez kötött. Csak egy példa: a Sony Ericsson K800i ára Select csomagban két éves hűséggel 69.990 Ft, Vodafone Tripla tarifával, 60.990 Ft, Vodafone Tripla Multimedia csomaggal 54.990 Ft, Vodafone 800 tarifa vásárlása esetén pedig már csak 39.990 Ft.

Az árképzés nem csak az új, hanem a már meglévő előfizetőkre is hatással van. A Vodafone ügyfélszolgálatától kapott tájékoztatás alapján szerződés hosszabbításkor az ügyfelek telefonálási szokásaik alapján, kerülnek besorolásra és vásárolhatnak új készüléket a négy ár valamelyikén.

 


A tarifacsomagok besorolása

 

Azóta történt

  • Online Ügyfélszolgálat a Vodafone-nál

    2006. november elejétől öt üzletben, a tervek szerint jövő év elején pedig további 46 helyen találkozhatnak a Vodafone ügyfelei az Online Ügyfélszolgálat termináljaival.

Előzmények

Hirdetés