T-Mobile multimédia nap újra

A T‑Mobile és a Telecom magazin szerettel vár mindenkit a 2007. április 20-án rendezett 10-17 óráig tartó multimédiás bemutatón, a Récsei Centerben (Budapest, XIV ker. Istvánmezei u. 6. a Puskás Ferenc Stadion mellett)!

A rendezvényen bárki megtekintheti a legújabb mobiltelefonokat, PDA-kat, laptopokat, iPodokat és kiegészítőket. Kipróbálhatóak a legújabb MP3, mpeg4 lejátszók és különféle navigációs eszközök, valamint megtekinthetőek a legújabb, mobiltelefonra tervezett térképprogramok.

A bemutatott eszközök segítségével a látogatók megnézhetik a t-zones-ról elérhető mobiltévét, letölthetik e-mailjeiket és kedvenc képeiket, valamint számos egyéb, kedvelt T‑Mobile szolgáltatást is kipróbálhatnak.

A rendezvény napján a T‑Mobile meghirdetett akciós árlistájában szereplő összes készülékes Domino csomag 10%-os kedvezménnyel vásárolható meg. Az akciós ajánlat a rendezvény napján, kizárólag a Récsei Centerben lévő partner üzletben (GlobeTel Kft), annak nyitvatartási idején érvényes.

Kiállítók, partnerek:

Alcatel, Alenis, Apple, Cellect, East Computer, Hama, Infopatika, LCP, LG, Lomographia, Macropolis, Motorola, Optitech, PDA Plaza, PPCOM, PS Magazin, Sagem, Smart and Mobile, Saturnus Informatika, XXL GSM

Azóta történt

Hirdetés