Szupergyors töltési technológia is kerülhet a Meizu MX5-be

Hirdetés

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a Meizu még ebben a hónapban bemutatja új csúcsphabletjét, az MX5-öt. Láttuk már a készülék benchmark eredményeit, a gyártásba kerülő alumínium keretekről is mutattunk már fotót, most pedig egy újabb apró, de fontos információ derült ki az MX5-ről. A lenti képen az eszköz fotója alatt megjelent egy mCharge felirat, ami egy villámgyors töltési technológiára utal.


(forrás: http://www.gizmochina.com/2015/06/23/meizu-mx5-posters-reveal-support-for-fast-charge-tech-60-in-40-minutes/) [+]

A valóságban ez azt jelentheti, hogy a masina 3150 mAh kapacitású akkumulátora 0%-ról 25%-ra 10 perc alatt feltölthet, de a 60% eléréséhez sem kell majd több 40 percnél. A prospektus, amiből a fotó származik, azt is elárulja, hogy egy új Flyme OS-sel kerülhet piacra az MX5, ez minden valószínűség szerint az 5.0-ás változat lehet az Android Lollipop alapjain. A Meizu MX5 június 30-án kerülhet leleplezésre, az ára 1800 jüan körül alakulhat, ez átszámítva, egyéb költségek nélkül nagyságrendileg 80 000 forintot tesz ki.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

  • Szupergyorsan tölthet a Honor 7 is

    Nemsokára hivatalosan is bemutatkozik a Honor 7 család, amiről egyre több információt tudunk, de az összes készülékre vonatozó, teljesen pontos specifikáció még pletykaszinten sem került említésre.

  • Egy sor új kép a kedden bemutatkozó „Meizu MX5”-ről

    Minden bizonnyal holnap lehull a lepel a Meizu új, kellemesen árazott csúcskészülékéről, amelyről most friss fotókat sikerült szereznie egy hírportálnak.

  • Elstartolt a Meizu MX5

    A kínai gyártó új csúcsphabletjéről már sok pletyka keringett az interneten, most azonban hivatalosan is bemutatkozott az MX5.

  • Flyme 5.0 frissítést kapott a Meizu MX5

    A jól ismert kezelőfelület új verziója nemcsak az apró késedelemmel debütáló Pro 5-ben, hanem már az MX5-ben is kipróbálható.

Előzmények

Hirdetés