Képeken a Meizu MX5 alumínium kerete

A Meizu MX5-ről többször adtunk már hírt virtuális hasábjainkon, legutóbb például egy videón nézhettük meg a működését, de az eddigi hírekkel ellentétben úgy tűnik, hogy a gyártó új csúcsphabletje nem a MediaTek Helio X10-es lapkakészlettel, hanem egy szerényebb, nyolcmagos MediaTek MT6793-mal érkezik. A lenti képeken láthatjuk a készülék alumínium keretét, ami látszólag hasonló az előd MX4-ben látottakéhoz. Kérdéses, hogy az MX5 is levehető műanyag hátlappal érkezik-e majd, vagy ezúttal teljesen unibody készülékházat kapunk, de a fotón látható megoldás egyértelműen ez utóbbira utal a SIM tálca alapján.

Képeken a Meizu MX5 alumínium kerete

A Meizu MX5 másik nagy dobása az AMOLED kijelző lehet, az 5,5 hüvelykes megjelenítő állítólag Full HD felbontással operál majd. Az MT6793 mellé 3 gigabájt RAM és 16 gigabájtnyi tárolóegység jár, ez utóbbi microSD kártyával bővíthető lesz. A hátlapi kamera 20 megapixeles, a szenzor beszállítója a Sony lehet. A masina 3150 mAh kapacitású akkumulátorral, illetve a legfrissebb Android Lollipop rendszerverzión alapuló Flyme OS 4.5-tel debütálhat június 30-án. Az ára 1800 jüan körül várható, forintra átszámolva, egyéb költségek nélkül ez körülbelül 80 000 forintot tesz ki.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

  • Flyme 5.0 frissítést kapott a Meizu MX5

    A jól ismert kezelőfelület új verziója nemcsak az apró késedelemmel debütáló Pro 5-ben, hanem már az MX5-ben is kipróbálható.

  • Meizu MX5 - tele a tár

    Remekül összerakott, fémházas, ujjlenyomat-olvasóval felszerelt és kimondottan kecses Meizu készüléket tarthattunk a kezünkben. Tárolója nem, árcímkéje ellenben elég vaskos.

Előzmények

Hirdetés