Szinte biztos a Galaxy Note7 név

Most már hatalmas tétben lehetne fogadni arra, hogy a következő Samsung zászlóshajó Galaxy Note7 néven kerül forgalomba, a 6-os számot kihagyja a vállalat, mert ez a felhasználókat szerintük a tavalyi generációs készülékekre emlékeztetné. A mobil a hírek szerint fekete, fehér és kék színekben lesz megvásárolható, a bemutatóra pedig augusztus legelején (egészen pontosan 2-án) kerül sor.

Evan Blass, az @evleaks népszerű informátora szerint a phablet 5,7 hüvelykes, QHD, vagyis 1440 x 2580 pixel felbontású Super-AMOLED kijelzővel lát napvilágot, az adattároló mérete pedig 64 gigabájt lesz, amit microSD-vel lehet bővíteni. Arról egyelőre nem esik szó, hogy ez lesz az alapkiszerelés, vagy lesz 32-es és 128-as verzió is, az mindenesetre biztos, hogy 16 gigabájtos változat nem kerül forgalomba. A Samsung ennél a modellnél is megoldja állítólag a vízállóságot, méghozzá IP68-as szinten, a hátlapra egy 12 megapixeles, duál pixel fókusztechnológiával ellátott fényképező, az előlapra pedig egy 5 megapixeles szenzor kerül majd. A Note7 szexepilje lesz még az írisz szkenner, hogy emellett lesz-e ujjlenyomat-olvasó is, arról egyelőre hallgatnak a pletykagyárosok is.

Azóta történt

Előzmények

  • Augusztus 2-án érkezhet a Note 7

    Kiszivárgott a 7-es sorozatszámú Samsung Galaxy Note meghívója, amely szerint már augusztus elején megismerkedhet a nagyérdemű a következő ívelt készülékkel.

  • Nem lesz Galaxy Note 6?

    Pletykák szerint 7-es sorozatnévvel érkezik a következő S Pennel felszerelt Samsung csúcstepsi.

  • Samsung Galaxy Note5 - ötletes öthetes

    Vékonyabb és keskenyebb lett a Samsung új csúcsphabletje, az üveg hátlap, a kiváló kamera és a remek lapkakészlet bizonyára sokaknak tetszeni fog, az árcímke viszont már kevésbé barátságos.

  • Samsung Galaxy S6 edge - felívelés, gól

    Az S6 edge szemrevaló külseje senkit ne tévesszen meg: az ívelt kijelző alatt őserő dolgozik. A Samsung ezúttal tényleg mindent beleadott, de vajon az akkumulátor tudja-e tartani a lépést?

Hirdetés