Szétnyitható Philips mobil járt a TENAA-nál

Távol-Keleten sok érdekes termék lát napvilágot, ami sokszor sosem hagyja el az ázsiai kontinenst. Ilyen lehet a Philips legújabb készüléke, a V800 is, ami a TENAA műhelyében járt. A kínai hírközlési hatóság pedig jóváhagyta a mobilt, ami Android 5.1 operációs rendszert futtat és alsó kategóriás specifikációkkal rendelkezik.

A telefont két darab 3,7 hüvelykes, 720p felbontású hagyományos TFT kijelzővel szerelték fel, a külsején egy 13, a belsején pedig egy 5 megapixeles kamera található. A V800 dimenzió közül a 19,1 milliméteres vastagságon akadhat meg az ember szeme, és a 206 grammos tömeg sem számít kevésnek, de szétnyithatós modellek között ezek mégis átlagos értékeknek mondhatók.

A V800 belsejében egy 1,5 GHz-es négymagos processzor dolgozik, méghozzá 2 GB RAM társaságában, az adattároló 16 GB-os, amit microSD kártyával lehet bővíteni. A Phillips hamarosan leleplezésre kerülő újdonsága támogatja a globális 4G/LTE hálózatokat. A megjelenés pontos időpontja egyelőre még nem ismert.

Előzmények

  • Máris a TENAA-nál a Lenovo „K5 Note"

    Csupán néhány nap telt el a Lenovo Vibe K4 Note bemutatója óta, de máris a TENAA-nál van egy újabb Note, ami a K4 Note egyik variánsa lehet.

  • A TENAA jóváhagyta a One X9-et

    A HTC készülékéről már több pletykát olvashattunk az utóbbi időben, most viszont már egyre biztosabbnak tűnik, hogy egy 5,5 hüvelykes phabletről beszélünk.

  • Polar V800 - a triatlon-specialista

    Profi óra profiknak. Végig bír egy ironman versenyt, de hobbifutók is imádni fogják, a V800-ban benne van minden, amit a Polar tud. És az nem kevés.

Hirdetés