2017. október 18., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Szétnyitható Philips mobil járt a TENAA-nál

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

A V800 megkapta a szükséges jóváhagyásokat, így hamarosan piacra kerülhet, kérdés, mire megy majd az alsó kategóriás képességekkel.

Hirdetés

Távol-Keleten sok érdekes termék lát napvilágot, ami sokszor sosem hagyja el az ázsiai kontinenst. Ilyen lehet a Philips legújabb készüléke, a V800 is, ami a TENAA műhelyében járt. A kínai hírközlési hatóság pedig jóváhagyta a mobilt, ami Android 5.1 operációs rendszert futtat és alsó kategóriás specifikációkkal rendelkezik.

A telefont két darab 3,7 hüvelykes, 720p felbontású hagyományos TFT kijelzővel szerelték fel, a külsején egy 13, a belsején pedig egy 5 megapixeles kamera található. A V800 dimenzió közül a 19,1 milliméteres vastagságon akadhat meg az ember szeme, és a 206 grammos tömeg sem számít kevésnek, de szétnyithatós modellek között ezek mégis átlagos értékeknek mondhatók.

A V800 belsejében egy 1,5 GHz-es négymagos processzor dolgozik, méghozzá 2 GB RAM társaságában, az adattároló 16 GB-os, amit microSD kártyával lehet bővíteni. A Phillips hamarosan leleplezésre kerülő újdonsága támogatja a globális 4G/LTE hálózatokat. A megjelenés pontos időpontja egyelőre még nem ismert.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.