Strapabíró csúcstelefonnal készül az uleFone

Az Armor 7 erős MediaTek SoC-vel, méretes FHD+ kijelzővel, 48 megapixeles főegységet kínáló tripla kamerával és strapatulajdonságokkal érkezik.

Van benne némi megmosolyogtató, amikor egy gyártótól érkező sajtóközlemény címe az, hogy „kiszivárogtak a high-end strapabíró uleFone Armor 7 telefon specifikációi.” Mi a képek és az adatok közlését inkább bejelentésnek vagy legalábbis részletes előzetesnek hívjuk, az Armor 7 mindenesetre elég ígéretes felszereltséget kapott. Kezdve a 6,3"-es, FHD+ felbontású, 16 megapixeles kameracseppel megszakított megjelenítővel – mindenálló készülékhez képest meglehetősen előnyös az előlapi képernyőarány.

Szintén nem rossz a 12 nm-es node-on gyártott, nyolcmagos Helio P90 bevetése a PowerVR GM9446 grafikus gyorsítóval, 8 GB RAM-mal és 128 GB-os belső tárolóval megspékelve. Kamerából pedig hátra három is került, ami szokatlan bőség egy strapamobil esetében: a főkamera 48 megapixeles AI funkciókkal, amihez egy 8 megapixeles zoomegység tartozik 10x-es hibrid zoomot felkínálva. A 16 megapixeles harmadik a közlemény szerint pedig egy éjjeli kamera, ami érdekesen hangzik, mert a legnagyobb szenzor az Armor 7-en várhatóan a 48 megapixeles.


[+]

Az errefelé megszokott 4G sávok mellett egyébként az amerikai kontinenseken népszerűbb B71 is elérhető lesz az Android 9.0 Pie-t futtató phableten. A strapaképességeket az uleFone egyelőre nem hangsúlyozza, a most „kiszivárgott” részletek után a hivatalos bejelentésre ugyanis valamikor októberben kerül sor, és az árcímke is akkor kerül a megszokottnál kövérebb felszereltségű, szívós készülékre.

Azóta történt

Előzmények

 • Ulefone Power 6 - nem beszélni jól magyar

  Régen futottunk bele olyan készülékbe, ami ennyire nem tud magyarul. Kitartó, persze, hatezres akksival ez el is várható, de minden más nagyon Zs-kategóriás. És jack csatlakozó sincs. Nem fért el, vagy mi?

 • uleFone Armor 3 - nehéztüzérség

  Kellemes meglepetés volt az uleFone mindenálló monstruma. Nem csak papíron és levélnehezéknek jó, hanem tényleg. Így van értelme a 10300 mAh-s akkunak is.

 • uleFone X - te mit parodizálsz?

  Lehet, hogy a főhajtás volt a cél, ám az óriásbevágást kínáló uleFone X inkább az iPhone X klónozás kifigurázása, avagy útmutató, hogyan ne másoljunk.

 • uleFone Armor X - betonbunker

  A középkategóriában kínál strapabíró képességeket az uleFone 18:9 arányú panellel szerelt phabletje, ám a hardver és a kamera nem nő fel az összeszerelés színvonalához.

Hirdetés