Egyelőre nem telepíthető az iOS 9.3

Azok után, hogy számos felhasználó panaszkodott, hogy az iOS 9.3 telepítése után egyszerűen nem tudta újra aktiválni készülékét, ergo egy időre használhatatlanná váltak az eszközök, az Apple felismerte a hibát, és néhány korábbi típusra felfüggesztette a legújabb operációs rendszer elérhetőségét.


(forrás: Apple)

Az iMore információ szerint a hiba valahol a jelszó megadásának fázisánál lépett fel, és az iPhone 5s illetve az iPad Air, valamint az ezeknél régebbi készülékeket érintette. Az installálás befejezéséhez ugyanis be kell jelentkezni az Apple ID-val, ám számos júzer ezt nem tudta megtenni, visszalépni pedig nem lehet, így a telefon vagy táblagép teljes funkcionalitását elvesztette. Természetesen erre is van megoldás, hiszen egy újabb jelszó beállításával megoldható lett a probléma, ám mindenképpen kellemetlen egy ilyen folyamatot végigzongorázni. Az iOS 9.3 eddig egyébként nem szerepel túl fényesen, olyan visszajelzések is napvilágot láttak, melyek szerint a lassan őskövületnek számító iPad 2 teljesen belassul tőle, és csak akkor működik normálisabban, ha az egész szoftver újrahúzza a tulajdonos. Azóta utóbbit már orvosolta az Apple, a 13E236 buildszámú verziót már elvileg nyugodtan lehet telepíteni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

  • Stabilan működik az iOS 9.3

    Elemzések szerint az elmúlt évekhez képest a legújabb verzió sokkal kevesebbszer fagy le, mint a korábbiak, vagy éppen az Android.

Hirdetés