Sportoláshoz szánt Bluetooth fejhallgatóval állt elő az Arctic

A svájci illetőségű, elsődlegesen CPU és VGA hűtések gyártásával foglalkozó Arctic az utóbbi időben egyre több termékcsoportban kínál eszközöket, vannak például RC autóik, illetve a hordozható hangszórók, fejhallgatók irányába is elmentek. Legújabb fejhallgatójuk P324 BT névre hallgat, a gyártó pedig kifejezetten sportoláshoz, futáshoz ajánlja.


[+]

A P324 BT vezeték nélkül csatlakozik az okostelefonunkhoz, nem meglepő módon Bluetooth technológiát használ a kapcsolódáshoz, azon belül is a 4.0 verziószámút, ami a gyártó szerint 10 méter hatótávolságot biztosít. A készülék supraaural, azaz fülre ülő kialakítású, a pántja pedig hátul, a tarkó vonalában húzódik. A komplett headset mindösszesen 78 grammot nyom, ami feltűnően alacsony érték, reméljük, hogy ennek köszönhetően kényelmes viselet lesz, hosszútávon sem lesz fárasztó. A sportoláshoz tervezett hangkeltők egyik fő ismérve az ellenálló kialakítás, az Arctic szerint a P324 BT időjárásálló és az izzadtság sem okozhat gondot neki.


[+]

A fejhallgató áramellátásáról egy 400 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik, ez közel 20 órás lejátszási és 400 órás készenléti időt eredményez. A P324 BT fekete, fehér, kék, lila, pink és zöld színben lesz elérhető, az ára pedig nem sokkal 10 000 forint alatt alakul.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés