Sony CCD-t kap három új mobil

Hazánkban hivatalosan nincsen forgalomban Xcute készülék. Ennek ellenére fanatikusok körében már ismert egy 6 megapixeles kamerával szerelt telefon, amely interpolált technikával hozza létre a kiemelkedően nagy felbontású képet.


9mm, 3 megapixel

 

Most az Xcute három új készüleket mutatott be, amelyeknek érdekessége, hogy Sony CCD segítségével készülnek el a fotók. A vékonysági hullámot meglovagoló S50 "csak" 3 megapixeles felvételek készítésére képes. Az autofókuszos kamera képeit a 16 millió színű kijelzőn nézhetjük vissza, amelynek felbontása 640x240 pixel. A mindössze 9 mm vastag készülékbe belefért a microSD bővíthetőség, a TV-kimenet és az MP3 lejátszó is.


DV50: már 5 megapixel

 

Kicsit vaskosabbra sikerült a másik két új modell, a DV50 és a DV80. Cserébe ezekben a készülékekben 5 megapixeles CCD segít a fotózásban. Más szempontból a funkciók megegyeznek az S50 paramétereivel, szintén remek kijelzőt, bővíthető memóriát és Bluetooth kompatibilitást kaptak. Az Xcute telefonok GSM hálózatokon működnek, ennek ellenére kérdéses, hogy hivatalosan felbukkannak-e majd hazánkban az újdonságok.


Azoknak, akik a szétcsúsztatható telefonokat kedvelik

 


A Sony CCD sokaknak jelenthet garanciát


Előzmények

Hirdetés