Snapdragonra válthat a Realme GT Neo2

Nem csak a Mátrix kap idén folytatást: állítólag készül a Dimensity 1200 chippel szerelt, ár/érték bajnok Realme utódja.

Szemtelenül jól árazta a Snapdragon 888-cal szerelt GT-t a Realme, és még csak nem is olyan nehéz megjegyezni az egyszerű terméknevet. GT Neo néven pedig egy még olcsóbb, ennek ellenére játékra ugyanúgy fogható készülék került piacra tavasszal: a 6,43"-es, 120 Hz-es Super AMOLED FHD+ panelt a jófajta Dimensity 1200 5G chip hajtotta meg, és a gyors memória, illetve UFS tároló is megvolt. Az OnLeaks és a Digit információ szerint annyira kapós a középkategóriás darab, hogy máris tervezőasztalon van a folytatás

A Realme GT Neo2 nem hivatalos renderképe
A Realme GT Neo2 nem hivatalos renderképe (forrás: OnLeaks) [+]

Sőt: az első Neo2 renderképek is kiszivárogtak, úgyhogy a megjelenés a küszöbön lehet. A legfőbb külső eltérést a hangsúlyosabb kamerasziget jelentheti, míg a belsőt a MediaTek chip cseréje a roppant versenyképes Snapdragon 870-re. Maradhat a 64 megapixeles főkamera hátul, 8 megapixeles ultraszéles és 2 megapixeles makróegységgel megtámogatva, elöl pedig a 16 megapixeles önfotós modul. A telepméret ugyanakkor 5000 mAh-ra nőhet, várhatóan jófajta gyorstöltéssel, hiszen az előd is 50 wattos adaptert mellékelt.

Azóta történt

Előzmények

  • Realme GT 5G - versenyképes

    Viszonylag sok mostanában az érvényes ajánlat ebben a kategóriában, amihez most a Realme GT 5G is magabiztosan csatlakozik.

  • Letámadja a piacot a Realme

    A csúcskvalitásokkal rendelkező Realme GT 5G világszerte, így Magyarországon is elérhető lesz hivatalos forgalmazásban.

  • Még egy Realme GT készül

    Újdonságra nem érdemes számítani, csak a Realme GT Neo töltésteljesítményét növelték meg.

Hirdetés