Bemutatkozott a Vertu for Bentley

Hirdetés

Újabb Android-alapú luxusmobillal rukkolt elő az egykoron a Nokia égisze alatt működő Vertu, mely valójában a Signature Touch exkluzív Bentley kiadásának tekinthető. Erről árulkodik a zafírral védett 4,7 hüvelykes Full HD megjelenítő alatt elhelyezett fémből kialakított logó is, mely mellett a menürendszert is átszövik az exkluzív tartalmak. A mindössze kétezer példányban piacra kerülő készülék burkolata rendkívül ellenálló titánból készült, melyet egzotikus bőrök és gyémántberakások díszítenek, ám a külsőségek mellett a belső paraméterek is figyelmet érdemelnek.

A Vertu for Bentley a kor igényei szerint 2,3 GHz-es Snapdragon 801 processzor köré épül, mely mellé Hasselblad által minősített, zafírüveggel védett 13 megapixeles fő és 2,1 megapixeles Skype kamera, 64 GB belső tárhely, 150 megabites 4G LTE modem, Bluetooth 4.0 és NFC modul, Qi töltő és 2275 mAh kapacitású akkumulátor is rendelkezésre áll. A prémium mobil csengőhangjait a Londoni Szimfonikus Zenekar készítette, melyek felcsendüléséről a Bang & Olufsen által behangolt Dolby Digital Plus hangrendszer gondoskodik. Az Android 4.4 KitKat operációs rendszert futtató Vertu for Bentley számos különböző változatban is elérhető lesz, melyek ára 12 500 eurótól, vagyis 3,8 millió forinttól kezdődik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vertu

Azóta történt

  • Mobilt hatmillióért?

    Akinek telik egy 110 milliós Bentley-re, annak biztos belefér egy ilyen drága ketyere, gondolta a Vertu, amely bejelentette a Signature for Bentley készüléket.

  • Snapdragon 810-zel érkezhet a Vertu V06

    Kipróbálta magát az egyik ismert teljesítményteszten a méregdrága luxusmobiljairól híres Vertu egyik eddig be nem jelentett készüléke.

Előzmények

  • Megjelent a Vertu Aster az FCC oldalán

    Az Egyesült Államok Hírközlési Hatóságának jóváhagyását kapta meg a luxus okostelefonokkal foglalkozó vállalat legújabb terméke.

  • Bemutatkozott a Vertu Signature Touch

    Méretes Full HD kijelzővel, Hasselblad kamerával, Bang & Olufsen hangrendszerrel és szélsebes Snapdragon 800 processzorral érkezik az egzotikus bőrökbe és nemesfémekbe burkot új Vertu csúcsmobil.

  • Készül a Vertu Signature Touch

    Full HD kijelzővel és Snapdragon 800 processzorral szerelt Android KitKat luxusmobillal készül a Vertu.

  • Vertu Ti - ti tán erre vágytok?

    Android alapokra építkező, kőkemény luxustelefon érkezett hozzánk. Többe kerül, mint egy autó, de közel sem olyan gyors.

Hirdetés