Smart Glow értesítéssel jelez a Galaxy J2 (2016)

Számos pletyka, hír és jóváhagyás (legyen az az FCC vagy TENAA) után végre hivatalosan is bemutatkozott a Samsung új, alsó kategóriás készüléke, a Galaxy J2 (2016). A mobil a gyártó weboldalán bukkant fel, különösebb esemény nem járult hozzá a bejelentéshez.


[+]

A Galaxy J2 idei változatát egy 1,5 gigahertzes négymagos processzor hajtja, a legtöbbet pedig az 5 hüvelykes, HD felbontású kijelzőt fogja nézni a felhasználó. Rendszermemóriából 1,5 gigabájtot pakolt a gyártó, a 8 gigabájtos adattároló pedig microSD-vel bővíthető. Az energiaellátást a 2600 milliamperóra kapacitású akkumulátor, a fényképezést pedig a 8/5 megapixeles fényképező biztosítja.

Az arany, fekete és fehér színekben elérhető Samsung újdonság 142,4 x 71,1 x 8 milliméteres dimenziókkal rendelkezik, és Android Marshmallow operációs rendszert futtat. Egyedi képesség a hátlapra szerelt (méghozzá a kamera köré) Smart Glow notifikációs led, ami a különféle értesítéseknek, vagy partnerektől érkező hívásoknak megfelelően más-más színben képes felvillanni.


[+]

Említést érdemes még a Turbo Speed Technológia (TST), ami még a tartalék tartalékában rejlő számítási tudást is felhasználja a műveletek gyorsabb elvégzésének érdekében, ezáltal akár 40 százalékkal is sebesebben indulnak el az alkalmazások, mint a hasonló tudású készülékek esetén. A Galaxy J2 (2016) a következő héttől lesz megvásárolható, egyelőre Indiában, 9750 rúpiás, azaz adóterhek nélkül számolva 41 ezer forintos áron.

Előzmények

Hirdetés