Samsung Master – múltidéző kagyló

A globális piacokon jelen lévő gyártók közül már szinte csak a Samsung kínálatában szerepelnek kagylótelefonok, mely az anorexiás mobilok előtti korokban a csúszkás mellett a legkedveltebb kialakítás volt. A kivitel legnagyobb előnye, hogy összecsukott állapotban megvédi a kijelzőt a fizikai behatásoktól és a billentyűk véletlen lenyomását is gátolja, ráadásul az „aktív flip” funkció a hívások fogadását és befejezését is lehetővé teszi a készülékek kinyitásával illetve összecsukásával. Az egyszerű használat miatt az idősebb korosztály továbbra is előszeretettel választ kagylókat, igaz, számukra a jól látható nagy méretű kijelző is rendkívül fontos.

A Dél-Koreában bemutatott Samsung Master a kissé megtévesztő neve ellenére valójában egy egyszerű alapmobil, mely a klasszikus kagyló formavilág és a méretes megjelenítő kedvelőinek lehet jó választás. A 3 hüvelykes, 240 × 320 képpontos kijelző jól láthatóan nem a pixelsűrűség maximalizálását tűzte ki célul, ráadásul a koreai LGU+ és SKT kínálatában megjelenő variánsokból még a 3G támogatás is hiányzik. Van viszont 3 megapixeles kamera és 70 dB-es kihangosító, mely mellett az 1000 mAh kapacitású akkumulátor is hosszú üzemidőt ígér. A 112,5 × 57,5 × 14,8 milliméteres Samsung Master európai premierjéről egyelőre nincs információ.

Azóta történt

Előzmények

  • Android kagyló a Samsung műhelyéből

    Bivalyerős processzorral és a mai trendekkel ellentétben kissé alacsony felbontású kijelzővel szerelt Android-alapú kagylómobillal rukkolt elő a Samsung.

Hirdetés