Samsung Galaxy Tab S7 Lite helyett FE

A Samsung sem kedveli a Lite megnevezést, úgyhogy a szerényebb modell FE jelölést kap.

A Google Play Console-on tűnt fel a Samsung táblagépe, amit eddig Galaxy Tab S7 Lite néven vártunk. A Snapdragon 750G szettel szerelt táblagép viszont FE, vagyis Fan Edition megjelölést kap a lite helyett. A stratégia a Galaxy S20 FE esetében is bevált, főleg, hogy ott nem csak egy szerényebb teljesítményű modellről van szó, hanem egy picit más koncepcióról is.

A Tab S7 FE elérhető a Google Play Console adatlapja alapján elérhető lesz 5G-képes és csak WiFi-képes verzióban is, rendelkezni fog S Pen támogatással, de a 10090 mAh-s akkumulátorhoz csak 15 wattos töltőfejre érdemes számítani, noha a készülék képes lesz 44 wattos teljesítény értelmezésére is.

A komolyabb különbség, már a lapkakészleten és a 4 GB rendszermemórián túl, valószínűleg a 12,4 hüvelykes, 1600 x 2560 pixel felbontású megjelenítő specifikációjában keresendő, ami AMOLED helyett LCD lesz, egyelőre nem ismert képfrissítési periódussűrűséggel.

Azóta történt

  • Samsung Galaxy Tab S7 FE - elvakult rajongóknak

    Az FE elnevezésű Samsung termékek általában jól el vannak találva, táblagépes vonalon viszont most próbálkozik először ilyesmivel a gyártó. És ez inkább egy Lite, mintsem egy rajongói kiadás.

Előzmények

Hirdetés