Benchmarkon járt az exynosos és a snapdragonos Galaxy S22 Ultra

Felbukkant az Exynos 2200-zal és a Snapdragon 8 Gen 1-gyel szerelt Samsung Galaxy S22 Ultra is a Geekbench pontjai között.

Február 9-én, szerdán mutatja be a Samsung a 2022-es S-széria készülékeit, de nagyjából már mindent tudni az új telefonokról, hála a Geekbench listázásának, már azt is, miként teljesít a 8 GB memóriával szerelt változat a Samsung saját Exynos lapkájával, illetve a Qualcomm Snapdragonjával. A RAM-on nem kell meglepődni, tényleg kevesebb lesz a legolcsóbb Ultra modellben, mint volt az S21 Ultrában.

A Snapdragon-variáns (az SM-S908U) jobb egymagos számítási teljesítménnyel bír, míg az Exynos-változat (az SM-S908B) magasabb pontszámot ér el a több processzormagot megdolgoztató feladatokban. Mivel mindkét lapka 4 nanométeren készül, nagyon hasonló architektúrával (egy Cortex X2, három Cortex A710, négy Cortex A510), és a Geekbench főleg a CPU-t stresszeli, így azt egyelőre nem tudni, grafikus téren melyik modell teljesítménye lesz előrébb. Itt átböngészhető a teljes Geekbench táblázat a részletes adatokkal.

Az Exynos és a Snapdragon lapkákkal szerelt S22 Ultra pontjai a Geekbench-enAz Exynos és a Snapdragon lapkákkal szerelt S22 Ultra pontjai a Geekbench-en Az Exynos és a Snapdragon lapkákkal szerelt S22 Ultra pontjai a Geekbench-en (forrás: Geekbench) [+]

Egyéb Galaxy S22 híreink: rengeteg tokkal készül a Samsung az új telefonok mellé, szám szerint 24 opcióval az S22-höz, 23 változattal a nagyobb kijelzős S22+ mellé, és 19 fajta védővel az S22 Ultrára. Lesznek kinyitható Smart View és Smart LED tokok, lesz sima szilikon különböző színekkel. Készül még a dél-koreai vállalat színes és átlátszó ütésálló(bb) tokokkal, amiknek a hátulján kitámasztó található. A színes változatoknál alapból kettő kitámasztó is jár majd a tokhoz: egy azonos színű és egy kontrasztot adó. Lesz a Z Fliphez hasonló ujjat átbújtatós, színes tok, valamint egy több részből álló, variálható bumper is. Ha igazak a pletykák, miszerint az S22-széria minden tagja visszatér az üveg hátlaphoz, nem árthat az extra védelem, kérdés, milyen árakon és minőségben kínálja majd a Samsung saját kiegészítőit.

Pár tok a Samsungtól az S22-k melléPár tok a Samsungtól az S22-k melléPár tok a Samsungtól az S22-k melléPár tok a Samsungtól az S22-k melléPár tok a Samsungtól az S22-k melléPár tok a Samsungtól az S22-k melléPár tok a Samsungtól az S22-k mellé Pár tok a Samsungtól az S22-k mellé (forrás: GSM Arena) [+]

A GSM Arena szerint az S22 Ultrához a beépített mellett lesz külön megvásárolható S Pen is, ezek négy, a telefon házához passzoló színben lesznek elérhetők.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés