Nem ilyen izgalmakra vágytunk a Galaxy S22 szériát illetően

Mostanra nagyjából tényleg mindent tudunk a Samsung új csúcsszériájáról, most már azt is, hogy készlethiányra kell számítani.

Hirdetés

A Samsung február 9-én mutatja be a Galaxy S22 szériát, a legutóbbi információáradat után viszont már nem számítunk sok izgalomra a szerda Unpacked 2022 eseményen. Részletesen ismerjük a hardvert, a méreteket, a színvariációkat, az akkumulátorkapacitást, a töltésteljesítményt, a kialakítást, a kamerarendszereket, új funkciókat és lényegében mindent. Csak azt kell megvárni, amíg a Samsung meséli el ugyanezt hivatalosan.

Jon Possner viszont érdekes, új információval szolgált a Twitteren. Úgy tűnik, a bemutató menetrendszerűen zajlik majd, az előrendelés is élni fog a premiert követően, de a Galaxy S22 és S22+ esetében az ellátói lánc nehézségei miatt készlethiánnyal nyit a gyártó, ami akár egy hónappal is késleltetheti a tényleges értékesítést. Az S22 Ultra elvileg február 25-én már a boltok polcain lesz, de a két tollafosztott készülékre egészen márciusig közepéig kell majd várni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés