Sajtófotón a Samsung Galaxy A14 5G

Egy hónapon belül bemutatkozhat a Samsung egyik legolcsóbb A-szériás mobilja.

Októberben tűnt fel renderképeken először a Galaxy A14, az akkor látott formavilágot pedig megerősíti egy új, a feketeöves szivárogtató Evan Blass által megosztott kép, ami állítólag egy sajtóközleményből kiszivárgott fotó a készülékről. A plasztik hátlapon három kamera — 50 MP-es főkamera és két segédszenzor — várható, az előlapon pedig egy 13 MP-es egység lóg majd be vízcsepp formájú notchban a HD+ felbontású PLS LCD kijelzőbe. A kijelző képátlóját 6,8 hüvelykre tippelik, az alsó káva pedig meglehetősen vastag a fotón.

Samsung Galaxy A14 5G
Samsung Galaxy A14 5G (forrás: Gadget Gang) [+]

Szintén megerősíti az oldalra, a gombba integrált ujjlenyomat-leolvasó tényét a fotó, bár ez nem nagy meglepetés. Az A14 állítólag vastagabb lesz, mint az idei A13-as, ugyanakkor az akkumulátor kapacitását továbbra is 5000 mAh-ra tippelik, amihez 15 vagy maximum 18 wattos töltés jár majd a készülékben. A hardver mibenléte körül sok a kérdőjel, a pletykák szerint a Samsung saját Exynos lapkát tesz a telefonba, az egyelőre be sem jelentett 1330-ast, amely a Geekbench szerint két 2,4 GHz-es teljesítménymagot és hat 2 GHz-es takarékos magot használ a CPU-ban, valamint mellé egy Mali-G68-as GPU-t, és 4 GB operatív memóriát.

Mivel alapszintű készülékről van szó, így vélhetően sajtóközleményben és a vállalati termékoldal frissítésében kimerül majd a bemutató ténye, ez az elmúlt évek gyakorlata szerint decemberre, de legkésőbb a januári CES kiállításra várható. Egyelőre megközelítő árat sem tudni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés