Rövidesen jöhet a Samsung Galaxy J7 Max

A Samsung Galaxy J-szériájának egyes darabjai itthon is elérhetők, sőt, gyakran kimondottan sikeresek, elsődlegesen azonban továbbra sem az európai piacon van jelen ez a termékvonal: a közeljövőben bemutatásra kerülő Galaxy J7 Max-tól például Indiában várnak népszerűséget. A kiszivárgott prezentációs slide-okon az 5,7 hüvelykes Full HD kijelzővel szerelt Samsungot hasonlítják hasonló árszinten lévő Oppo és Vivo modellekhez  természetesen a dél-koreai versenyzőt a lehető legjobb színben feltüntetve , így már biztosan tudjuk, hogy a 20 000 rúpia (körülbelül 88 000 forint) alatti árszinten lesz elérhető az újdonság.


[+]

1,6 GHz-es, nyolcmagos az a processzor, ami a J7 Maxban dolgozó MediaTek MT6757V (ismertebb nevén Helio P20) lapkának számítási kapacitásáért felel, mindehhez pedig a jól ismert Mali-T880 grafikai egység, valamint 4/32 GB-os tárolópáros jár.


[+]

A specifikációban szerepel még a 13 megapixeles elő- és hátlapi kamera, vaku mindkettőhöz jár, előbbi f/1,7-es, utóbbi pedig f/1,9-es apertúrájú lencsével dolgozik. A rendszer alapjait Android Nougat fogja adni, és várhatóan a mobilfizetésre használható Samsung Pay Mini is a felhozatal része lesz. A bemutatóra várhatóan június második hetében kerül sor, a pontos árazásról azonban jelenleg nincsenek elérhető információk.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy J7 (2016) - a J-hegy csúcsa

    A J sorozat legnagyobb tagja sem maradt ki az aktualizálásból, így a gyártó idei gyakorlatát követve a J7 is megkapta a kisebb módosításokra utaló 2016-os jelzetet.

  • Samsung Galaxy J7 - arany-os

    A J-család legnagyobb és egyben legerősebb tagja Exynos és Snapdragon chipsettel is forgalomba került, két SIM-et kezel, 13 megapixeles kamerával rendelkezik, és mindemellett egész jó az üzemideje.

Hirdetés