Renderképen bukkant fel a HTC U

Hirdetés

A tajvani vállalat már tavaly is megpróbálkozott a legegyszerűbb nevű csúcsmobil bemutatásával, a One-címkét elhagyó HTC 10 után azonban várhatóan még rövidebb terméknévvel jöhet a zászlóshajó, egyszerűen csak HTC U lesz az 5,5 hüvelykes kijelzővel szerelt, egyébként Ocean munkanév alatt futó termék. A méreteiről még mindig nincsenek konkrét információk, az viszont egyértelműnek tűnik, hogy az 5,2 hüvelykes U Play és az 5,7 hüvelykes U Ultra közé érkezik, rendkívül vékony kivitelben, amiből ráadásul a kamerarendszer sem lóg majd ki. A képeken látható bordó/fekete színpáros pedig még több új színt vetít elő. A 3,5 milliméteres jack csatlakozó hiányán persze nem lehetünk meglepődve, de vajon hol van az elmaradhatatlan ujjlenyomat-olvasó?

Pontos méretek nincsenek a képhez, az 5,5 hüvelykes kijelző alapján érdemes tippelni
Pontos méretek nincsenek a képhez, az 5,5 hüvelykes kijelző alapján érdemes tippelni [+]

A fotón kívül sajnos nem érkezett más, így továbbra is a VentureBeat infóiban kell bíznunk, ők 1440 x 2560 pixel felbontású megjelenítőről, 7.1-es Androidról, Snapdragon 835 lapkáról, Sense UI 9-ről, Sony kamerákról (elöl IMX362, hátul IMX351) és 64/128 gigabájtos tárhelyopciókról beszélnek. A bemutató egyébként meglepően közel lehet, állítólag április közepén már hivatalossá válik az újdonság.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • A HTC U lehet a tajvaniak 2017-es zászlóshajója

    Friss sajtóértesülések szerint nem véletlenül rántotta le a leplet a HTC egy új szériáról, a U Play és a U Ultra után jöhet a középső, legerősebb testvér.

  • HTC U Play - U, de drága

    Nincs a piacon helye egy középkategóriás hardverű mobilnak 160 ezerért, 3,5 milliméteres port és előlapi BoomSound hangszórópár nélkül. A kutya ugat, a HTC pedig halad – a lejtőn lefelé.

  • MWC 2017: Kezünkben a HTC U Ultra és U Play

    A szójátékok méregdrága mobiljai már január óta ismertek, de az MWC az első nagyobb kiállítás, ahol ténylegesen ki is lehet ezeket próbálni.

Hirdetés