Túl drágák idén az okostelefonok? Rendelj helyettük felújított csúcsmobilt!

A Rejoy.hu-ról alaposan letesztelt, felújított okostelefonokat rendelhetsz online, 12 hónap garancia is jár hozzájuk.

Szeptember végén indult a Rejoy.hu online piactér, amelyen jutányos áron lehet okostelefont vásárolni, mivel a több száz modellből álló kínálat felújított készülékekből áll. Ugyanakkor a cég gondol azokra is, akik esetleg idegenkednek a nem vadonatúj telefonokról: műhelyeiben nem csak megtisztítják, de egy 30 lépéses tesztelési folyamat során be is vizsgálják a készülékeket, így 12 hónap garancia is jár rájuk, ráadásul az átvételt követő 30 napon belül díjmentesen vissza is lehet küldeni a telefon, ha mégsem lennénk vele elégedettek.

Mit kell tudni a Rejoy.hu hátteréről?

A Rejoy.hu-t a Flip Technologies nevű startup cég üzemelteti, amely társaság már több mint 130 ezer darab felújított telefont adott el mostanáig a régió két másik piacán (Bulgáriában és Romániában), az eMAG cégcsoport pénzügyi befektetésekkel foglalkozó leányvállalata pedig már 8 millió eurót invesztált a folyamatosan bővülő cégbe. A startup egyébként folyamatosan tervez megjelenni a környező országokban is.


[+]

A karcos mobilok olcsóbbak, de arra is jár egy év garancia

Minden adatlapon megtalálhatók fotók a konkrét eladásra kínált készülékről, ami azért fontos, mert a Rejoy-nál elérhető telefonokat esztétikai állapotuktól függően az alábbi négy kategóriába sorolják: Újszerű, Kiváló, Nagyon jó, Jó. Fontos, hogy az esztétikai állapottól függetlenül mindegyik készülékre 12 hónap jótállást biztosít a Rejoy, beleértve a telefon akkumulátorát is.

Az Újszerű állapot azt jelenti, a telefont gyakorlatilag nem lehet megkülönböztetni egy vadonatúj telefontól - ám az ára jóval kedvezőbb. A Kiváló és a Nagyon jó állapot a legjobb ár-érték arányt kínálja, míg a Jó állapotban lévő készülék is ugyanolyan jól használhatók, mint egy új telefon, de a használat apró nyomai láthatóak rajta.


[+]

A piactéren található összes okostelefon akkumulátorának élettartam-státusza 85% feletti, és kevesebb mint 600 feltöltési cikluson esett át. Bizonyos modelleket alacsony felár ellenében opcionálisan teljesen új teleppel is meg lehet rendelni.

Ha ennyi biztosíték mellett a vásárló valamiért mégsem lenne elégedett a felújított mobiljával, az átvételt követő 30 napon belül a vásárlók visszaküldhetik a készüléket a Rejoy-nak, és visszakaphatják a vételárat banki utalással.

Milyen telefonokat árulnak?

A Rejoy.hu-n jelenleg közel 300-féle mobiltelefon érhető el: Apple, Samsung, Xiaomi és Huawei gyártmányúak. A legtöbb modellből különböző tárkapacitású modellek is vannak a választékban, de vannak olyan típusok is, amelyekből csak egy-két tárhelyméret érhető el. Minden készülék adatlapján feltüntetik a valós kiskereskedelmi árat, így a látogatók könnyen áttekinthetik, mekkora kedvezménnyel érhető el egy-egy készülék.

Az iPhone-ok közül a 2020-as SE modell az egyik legnépszerűbb a Rejoy-nál, amelyet már 100 ezer forint alatti áron elvihetünk, és egy új modellel csaknem megegyező állapotú, és új teleppel szerelt készülék ára is csak kicsivel kúszott 100 ezer forint fölé e sorok írásakor. A legfrissebb Apple-telefon az iPhone 14, a Rejoy-nál pedig szép számmal érhetők el a nagyon hasonló képességű, de olcsóbb iPhone 13-modellek (beleértve a Pro és Pro Max típusokat), de az olcsóbb iPhone 11/12-esekből is bőséges a kínálat.


[+]

A Samsung készülékek közül a 2018-as Galaxy A széria tagjaitól egészen az idei Galaxy S22-es sorozatig terjed a kínálat, pedig ez utóbbi nem is régi modell, hiszen idén tavasszal került a boltokba. A már nem elérhető Note-széria rajongói is örülhetnek, hiszen a Rejoy-tól jó állapotú Note 10-est is beszerezhetnek.

A Huawei készülékek közül a 2018-as P Smart modell volt a legolcsóbb készülék látogatásunkkor, a csúcsmodellek közül pedig a 2020-as Mate 40 Pro volt az elérhető legfejlettebb típus - utóbbi a mobiljukkal sokat fotózók számára lehet jó választás.

A Xiaomi telefonok közül a Redmi Note és 8 és 9-es sorozatainak modelljeit találtuk a legolcsóbban a Rejoy.hu-n (ezek 2020-ban jöttek ki), de a tavaly tavasszal boltokba került Mi 11 Pro típusból is csaknem új állapotú modellek voltak elérhetők.

Kényelmesen is túl lehet adni a régi mobilon

Ugyanennyire fontos, hogy a Rejoy a lecserélendő telefon értékesítésének terhét is átveszi az ügyfelektől: ha az oldalon megadjuk a készülékünk paramétereit, kapunk egy árajánlatot, futár viszi a Rejoy-hoz bevizsgálásra, majd ezt követően (és szükséges felújítás után) az oldalon ez is kap egy második esélyt.

Ha eladnánk, jó árat kaphatunk például egy iPhone XR telefonért (ez már egy négy éves modell) a Rejoy.hu-nál, helyette pedig szintén jó áron lehet rendelni iPhone 12-t (egy kétéves típus) kitűnő állapotban. Egy másik jó vétel lehet, ha egy régi Samsung Galaxy A-osztályba tartozó készülékről upgrade-elünk egy Galaxy S21 vagy újabb modellre.


[+]

Készülékeladás esetén két lehetőség van a Rejoy-nál: ha megelégszünk alacsonyabb árral, a bevizsgálást követő 1-3 munkanapon belül átutalja nekünk azt a cég. A jobban jövedelmező opció, hogy megvárjuk, amíg a Rejoy.hu-n valaki lecsap régi telefonunkra, így magasabb árat ad érte a cég. Túl sokat az utóbbi esetben sem kell várni, mert a Rejoy legkésőbb 30 nap után akkor is utalja az összeget, ha a készüléket még nem adta el.

Egy-három napon belül megérkezik az új életet kapó mobilunk

A Rejoy.hu magyar futárcégekkel együttműködve ingyenes szállítást biztosít a magyar ügyfeleinek a készülék megrendelése, és az eladásra kínált készülék visszaküldése során is .A megrendelés visszaigazolásától számított átlagosan 1-3 munkanapon belül megkapják a megrendelt felújított telefont. A cég magyar nyelvű, online ügyfélszolgálatot is működtet, amely hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között érhető el e-mailben és a Rejoy közösségi platformjain (Facebook, Instagram) keresztül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Rejoy