Régi Galaxy vált Android 11-re

Az A20 az egyik első fecske volt a két számjegyű középkategóriás Samsung telefonok között, Android 9-cel a fedélzeten.

Hirdetés

Egy tökéletes világban nem kellene hírértéke legyen, hogy egy mindössze kétéves elektronikai termék frissítés kap, androidos vonalon ugyanakkor sajnos gyakoribb a kelleténél, hogy egy cucc egyetlen új generációs rendszercsomagot sem lát piacra kerülése után. Szerencsére a Samsungnál odafigyelnek mind az Android, mind a One UI felület naprakészen tartására, és ebben a világban megsüvegezendő, hogy a lassan két és fél éves Galaxy A20-ra, amely Android 9-cel indított és idővel Android 10-re váltott, elkészült az Android 11-es rendszercsomag, friss One UI-jal.


A Galaxy A20 nálunk nem járt, a kifejezetten szimpatikus méretű A20e viszont igen, és az is megkapta az Android 11-et [+]

Emlékeztessük olvasóinkat a telefonról: egy 6,4"-es, HD+ felbontású amoledes telefonról volt szó, amit a nyolcmagos Exynos 7884 hajtott meg, és amely 4000 mAh-s telepet biztosított, töltővel a dobozban. Előre 8, hátra 13 + 5 megapixeles kamera került. Ez a modell nálunk nem fordult meg, az apróbb és roppant szimpatikus Galaxy A20e viszont igen, és 141 grammjával, illetve 5,8"-es képátlójával, a mai tepsik korában éppoly szívesen emlékezünk rá vissza, mint valamelyik A3-ra. A Galaxy A20e múlt héten kapta meg az Android 11-et az első piacokon.

Előzmények

Hirdetés