Pitét hozott a futár a HTC U11-nek

Végre nálunk is megindult az Android 9 Pie frissítés közzététele a HTC 2017-es csúcskészülékére.

Állt már jobban a HTC szénája, mind piaci mutatóinak, mind pedig termékei frissítésének tekintetében. A kétéves, Android 7-tel debütáló U11 például az Android 8-at komolyabb késés nélkül megkapta, a 9-esre errefelé viszont türelmesen várni kellett, miközben egy félresiklott update után a tajvani kiszerelésekre már egy ideje telepíteni lehet.


[+]

A napokban fórumozóink szerint azonban errefelé is megindult az U11-re az Android 9 Pie frissítés közzététele, méghozzá júliusi biztonsági hibajavító csomaggal és felturbózott gyártói felülettel. A mérlegen mintegy 1,3 GB-ot nyomó csomag viszont lehet, hogy típustól és szolgáltatótól függően nálunk is több körben lesz vezetékmentes hálózaton elérhető. Persze, ha olvasóink eddig kibírták pités Android nélkül, talán egy kis türelem még belefér.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • HTC U11+ - úton

    A megkésett kávamentes csúcsmobillal a HTC jó úton halad és továbbra is elsőrangú multimédiában. Mégsem kerek a történet, egy kritikus ponton mindenképpen javulni kell a folytatásra.

  • HTC U11 Life - életrevaló

    A HTC U11 sorozat középkategóriás modellje az Android One program keretében tiszta rendszert és legalább két éves terméktámogatást garantál, de az Edge Sense - szorongatós funkciók sem maradtak ki.

  • HTC U11 - újra a szorítóban

    Megrázta magát a HTC, fennállásuk 20. évfordulójára egy ütős csúcsmobilt raktak össze, amely tud újat is mutatni, de nem ezért lehet szeretni.

Hirdetés