Pisztácia zöld és lila Huawei P10 is érkezhet

Ahogy a Huawei az okostelefonpiac egyik bástyájává vált, úgy nőtt meg az érdeklődés csúcsszériája, a P-telefonok iránt, és ebbe beletartozik a készülőfélben lévő darabok pletykaáradata is. A P10 korábban már kiszivároghatott, a Kirin 960-as SoC-ről és a 6 gigabájt RAM-ról is volt szó, most pedig újabb adag értesülést szedtünk össze. A PlayfulDroid kínai forrásokból úgy tudja, hogy az ezüst, az arany és a fekete P10 mellett lesz halovány zöld és lila variáns is. A forrás emellett a Yamaha és a Harman/Kardon neveket is megemlíti, mint az audiocsomagért potenciálisan felelős partnereket.


(forrás: Weibo) [+]

A PlayfulDroid szerint sanszos az 5,5 hüvelykes QHD megjelenítő az előlapon, méghozzá az AMOLED fajtából, az ívelt megoldás sem zárható ki, és ide kerülhet a hátlapról az ujjlenyomat-olvasó. A Leica támogatásával megalkotott dupla kamera természetesen maradhat hátul, f/2-es lencsére váltva, ha hihetünk a kémfotón látottaknak. A forrás nem tartja kizártnak egy 6/256 gigabájtos változat érkezését sem. Eddig a roppant ígéretes hírek, egy másik forrás azonban kevésbé előnyös információt közölt: a P10 lesz az eddigi legdrágább mobil a sorozatból.

Azóta történt

Előzmények

  • Ívelt kijelzős Huawei P10 is esélyes

    A renderképek alapján a Huawei idei csúcskészülékének utódja ívelt kijelzővel is elérhető lesz a hagyományos kialakítású alapmodell mellett.

  • Lebukott a Huawei P10?

    Záporoznak a Huawei hírek: a P10 is kiszivároghatott.

  • Huawei P9 - 9 pont, feketén-fehéren

    A színes és monokróm szenzorral is rögzítő, dupla Leica kamerás P9 a Huawei eddigi legjobbja, és a Kirin 955-ös SoC is hozza a csúcssebességet a mutatós készülékházban.

Hirdetés