Piros színben is elérhető az Apple Watch S9

Visszatért a (Product) RED alumínium tokozás mindkét méretben a 9-es szériába.

December 1-je az AIDS világnapja, az Apple pedig 2006 óta támogatja a (RED)-en keresztül a nemzetközi AIDS/HIV elleni alapot, tizenhét év alatt negyedmilliárd dollárt juttattak el a betegség megelőzésére, illetve gyógyítására. A (Product) RED termékekből származó támogatás mellett a kaliforniai cég december 8-ig minden, az App Store-ban, egy fizikai vagy a virtuális Apple Store-ban, illetve az Apple webshopban történő Apple Pay-jel fizetett vásárlás után egy dollárt adományoz a (RED)-nek. Valamint december 4-ig három népszerű játékban (Monopoly GO!, EA Sports FC Mobile, Gardenscapes) történő játékon belüli vásárlások teljes bevételét is az AIDS elleni küzdelemre ajánlja fel a cég.

Apple Watch Series 9-es (Product) RED piros színbenApple Watch Series 9-es (Product) RED piros színben Apple Watch Series 9-es (Product) RED piros színben (forrás: Apple) [+]

Emellett a Watch Series 9-es okosórák 41 és 45 mm-es alumínium tokozásban is elérhetők mostantól a (Product) RED piros színben, passzoló piros szíjjal és számlapokkal az Apple kínálatában. A hardverben nincs változás bármelyik másik Watch S9-es órához képest, csupán a külsőben.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

Hirdetés