Piacon az Elife E7 mini

A Ginee neve a mindössze 5,55 milliméter vastag Elife S5.5 bemutatását követően vált ismertté, mely Indián kívül számos más régióban hivatalosan is bevezetésre került. A kecses modell mellett az indiai gyártó tavaly egy Full HD kijelzővel, Snapdragon 800 processzorral és 3 GB operatív memóriával felvértezett csúcsmodellt is leleplezett, melyből egy visszafogottabb verzió is készült Elife E7 mini néven. A tavaly decemberben beharangozott készülék Indiában is csupán nemrég került a boltok polcaira, ahol a felszereltségéhez képest kedvező, 18 999 rúpiás vagyis nagyjából 70 500 forintos árat kell érte kifizetni.

A Gionee mobil egyik legnagyobb dobása az 1,7 GHz-es órajelen futó nyolcmagos MediaTek MT6592 processzor alkalmazása, mely mellé Mali 450MP4 grafikus gyorsítót, 1 GB RAM-ot és tovább nem bővíthető 16 GB belső memóriát kapott. Az egy- és kétkártyás változatban egyaránt elérhető 139,8 × 66,2 × 8,6 milliméteres és 142,9 grammos Elife E7 más téren is hozza az elvártakat, hiszen az elforgatható 13 megapixeles kamerája Full HD videók rögzítésére is képes és a gyártó állítása szerint a 2200 mAh kapacitású akkumulátora 18 órányi beszélgetést tesz lehetővé.

Azóta történt

  • Tovább karcsúsít a Gionee

    Újabb extrém vékony készülék bemutatására készül a „világrekorder” Elife S5.5 gyártójaként megismert Gionee.

Előzmények

  • Készül a Gionee Pioneer P4

    A világ legkarcsúbb készülékének megalkotása után az indiai gyártó egy jóval szerényebb megoldással bővíti hamarosan kínálatát.

  • Rövidesen debütál az Elife S5.5

    Negyven országban lesz kapható a Gionee Full HD kijelzővel és nyolcmagos processzorral szerelt 5,5 milliméteres csúcsmobilja.

  • MWC 2014 összefoglaló

    Az utóbbi évek egyik legnyüzsgőbb kiállításán vagyunk túl, visszatért az élet az MWC-re, ráadásul az időjárás is pazar volt. Elégedettek lehetünk.

  • MWC 2014: Gionee Elife E7

    A kínai gyártó az S5.5 mellett más terméket is bemutatott, mely szintén bivalyerős hardverrel és kitűnő kijelzővel rendelkezik.

Hirdetés