Pannonos dolgozók a beteg gyermekekért

Hirdetés

A mobilszolgálatónál már hagyomány, hogy a dolgozók a csapatépítő tréningeket rászorulók egy csoportjának életminőségét javító vagy egy kisközösséget szolgáló munkával töltik.


A Pannon társadalmi felelősségvállalásának fontos része, hogy a dolgozók bevonásával segítsen a rászorulókon, támogassa az egészségügyet. Október 6-án a Pannon kereskedelmi- és marketingkommunikációs igazgatóságának közel száz munkatársa csapatépítő tréning keretében önkéntes munkával szerelte össze azokat a Pannon által vásárolt ágyakat, szekrényeket, asztalokat, melyek a bakonyszűcsi Daganatos Gyermekek Rehabilitációs Lelki Otthonának lakóinak teremtenek szebb és egészségesebb környezetet. A kétkezi munkán túl a Veszprém megyei otthon munkáját a Pannon pénzadománnyal is segíti.

„A közel hozzád nem csak egy szlogen a Pannonnál, felelős vállalatként konkrét tettekkel igyekszünk javítani a körülöttünk élő rászorulókon” – mondta az eseményen Somlyai Dóra, a Pannon vállalati kommunikációs igazgatója. Az átadáson az otthon lakói és a pannonosok saját kezűleg festett képpel kedveskedtek egymásnak.


A Pannon korábban is jelentős kezdeményezéseket tett a társadalmi felelősségvállalás területén, számos akciót indított a bajbajutottak, rászorulók megsegítésére, részt vesz az egészségügy támogatásában, az árvízkárosultakat pedig gyűjtéssel, céges adománnyal és önkéntes munkával segítette. A Pannon társadalmi felelősségvállalásának zászlóshajója a Pannon Példakép Alapítvány, melynek célja, hogy a nyilvánosság erejével és anyagilag is támogassa azokat a honfitársainkat, akik értékteremtő tevékenységükkel mindannyiunk számára követendő példákat mutatnak.

Azóta történt

Előzmények

  • Újabb Pannon példaképek

    Kallódó gyerekek napközis tanára, kutató diákok hálózatának alapítója és beteg gyermekeket segítő alapítvány vezetője kapta

  • Díjat nyert a Pannon GSM

    A Pannon GSM nyerte el a "Style in the business" díjat a Budapest Business Journaltól.

Hirdetés