Újabb Pannon példaképek

A Pannon Példakép Alapítvány 2006. harmadik negyedévi díjátadóján a több száz jelölt közül a kuratórium által kiválasztott három legkiválóbbnak adták át a Példakép Díjakat, s a velük járó egy-egymillió forintot.

Hirdetés

Magyarország új példaképei:

Dr. Csermely Péter, a Kutató Diákokért Alapítvány elnöke

Gyura Barbara, a Szemem Fénye Alapítvány elnöke

Dr. Mezey Klára, a Don Bosco Napközi vezetője

A Pannon Példakép Alapítvány - melynek célja, hogy a nyilvánosság erejével és anyagilag is támogassa azokat a honfitársainkat, akik értékteremtő tevékenységükkel mindannyiunk számára követendő példákat mutatnak - 2006-ban is negyedévente három díjat ad át.

„Gyakran elhangzik, hogy Magyarországon ma, több mint másfél évtizeddel a rendszerváltás után is gyenge, fejletlen a civil társadalom. Ez igaz is lehet az intézményrendszerre vagy a médiában tapasztalható megközelítésre, a Pannon Példakép Alapítványhoz beérkező jelölések mennyisége, a díjazottak teljesítménye ugyanakkor azt mutatja, hogy nagyon is élő, önfeláldozó, helyi vagy éppen országos, sőt, nemzetközi szinten alkotó emberekkel teli a civil szféra. Büszkék vagyunk arra, hogy hozzájárulhatunk: minél többen megismerhessék a valódi példaképeket.” – mondta a díjátadón Somlyai Dóra, a Pannon vállalati kommunikációs igazgatója, az alapítvány kuratóriumának tagja.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés